De gezondheidseffecten van (5G) straling op de mens

De gezondheidseffecten van (5G) straling op de mens

Klik op de link hierboven voor de review.

Samen met Tineke van Oerkracht heb ik onderzoek gedaan als examenopdracht voor de opleiding Epifysiologie: Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut. Na vele stressvolle avonden/nachten zijn we er klaar mee… en willen we het met jou delen: https://www.praktijkopvoeding.nl/de-gezondheidseffecten-van-5g-straling-op-de-mens/

We zijn benieuwd naar jouw tips, tops of feedback, zodat we de review kunnen optimaliseren. Om straling te meten heb ik een professionele EMF stralingsmeter gekocht, zodat ik op locatie een stralingsconsult kan uitvoeren. Heb je hierin interesse? Dan kan ik bij je thuis meten en (voedings)advies geven hoe je stralingsopname mogelijk kunt reduceren. Mail mij via: info@praktijkopvoeding.nl

Na het afronden van het onderzoek zijn wij tot de conclusie gekomen dat het aannemelijk is dat Elektromagnetische velden (EMV) gezondheidseffecten veroorzaken en dat deze gezondheidsklachten door de nieuwe 5G (5de generatie) alleen maar zullen toenemen. Burgers geven aan dat ze (ernstige) gezondheidsklachten ervaren door straling o.a. hoofdpijn, trillingen, concentratieproblemen, depressie, tinnitus, hartritmestoornis, oxidatieve stress, onvruchtbaarheid, kanker, DNA,- neurologische/psychiatrische schade. Bij kids meer autisme, ADHD en astma. De stralingsschade is een taboe, dit willen wij graag doorbreken. Zelf merken wij nog weinig klachten, wel horen we verhalen in onze omgeving. We zouden het waarderen als je jouw ervaring met betrekking tot straling wilt delen.

De overheid blijft wijzen naar de Gezondheidsraad, die de ICNIRP blootstellingslimiet blijft volgen. De ICNIRP ontkent stelselmatig dat straling, naast thermische effecten, ook biologische effecten zou kunnen hebben. De duizenden onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken waaruit het tegendeel is gebleken (ver onder de ICNIRP gehanteerde blootstellingslimieten) worden afgeserveerd als niet betrouwbaar. Omdat het risico aannemelijk is, lijkt het ons belangrijk om de EMV straling te erkennen en hierover voorlichting te geven. Iedere burger heeft het recht om over het eigen lichaam te beschikken. Wij vinden dat zolang niet is bewezen dat 5G veilig is, de uitrol moet stoppen!

De gezondheidseffecten van (5G) straling op de mens

4 reacties op “De gezondheidseffecten van (5G) straling op de mens”

  1. Beste
    Helemaal juist, deze insteek ivm 5G. Onze overheden zijn voor de vooruitgang (technologisch vooral in dit geval), maar ze vergeten dat alles energie en frequentie is. Dit kan ook negatief zijn en in dan ben je verkeerd bezig. Voorstanders en ontwikkelaars van de 5G doen hun mond niet open over de interferenties / samenhang met andere ‘stoorzenders’ als daar zijn : wateraders en andere stoorlijnen zoals aardbreuklijnen, de storingen ivm de klimaatverwarring, de Shumann resonantie, het “Corona handelen en denken”. Veel burgers leven in angst en dit is op zichzelf al slecht vr de immuniteit van de persoon zelf. Er wordt ook geen uitleg gegeven waarom mensen wel of niet vatbaar zijn voor Corona en waarom zo weinig mensen anti-lichamen maken tegen dit virus. In crisistijden (door Corona) lijkt het mij verstandiger om geen meer-risico’s te gaan creëren ivm volksgezondheid. Laat dat idee van zelfrijdende elektrische auto’s en smartphonetechnologiewedloop maar even ‘on hold’. We vergeten dat al deze (gemaakte) frequenties immers vreemd zijn aan de aarde en aan de natuur. En maar boeken schrijven over de achteruitgang van de biodiversiteit ! Het metafysisch denken en verbanden leggen ontbreekt in al de redeneringen hieromtrent. Arme wereld. Misschien zal de algemene bomensterfte die er zit aan te komen binnen enkele jaren – als we zo doorgaan – ons tot andere gedachten stemmen ? Maar ja, het zal dan van “de droogte” zijn of van “de opwarming”. Op die manier is de cirkel rond, maar het dode en dor middelpunt is zeer snel aan het groeien. Dat hebben we nog niet zo goed door.

    1. Beste Geert, uw inspirerende bijdrage wordt door mij zeer gewaardeerd! Het is een interessante, maar ook gecompliceerde materie waar ik me zorgen over maak. Helaas wordt er tot op heden te weinig gekeken naar mogelijke lange termijn gezondheidsklachten. De overheid lijkt vooral naar de economische/technologische belangen te kijken. Vele wetenschappelijke onderzoeken heb ik gelezen en 5G voorspelt niet veel goeds. Toevallig heb ik deze week nog diverse metingen gedaan met de EMF meter, zodat we de verschillen in beeld hebben zodra de 5G landelijk wordt geactiveerd. Ik ben het volledig met u eens dat angst/stress een slechte raadgever is en een hele negatieve frequentie veroorzaakt in ons lichaam en geest. Die biodiversiteit kun je vergroten door je immuunsysteem te trainen met ziekteverwekkers. Juist lekker in de modder spelen, het menselijk contact vergroot het microbioom in en op ons lichaam. De bomensterfte maak ik me ook zorgen over, minder zuurstof kunnen inademen betekend meer verzuring en meer ontstekingen/ziekte… Dus drink mineralenwater, eet veel groentevezels (prebiotica), planten in huis en bomen in de tuin, regelmatige beweging en zonlicht door met de blote huid van de zon te genieten. Wees lief voor elkaar en blijf kritisch nadenken. Het ga je goed Geert!

  2. Ik zelf ben bewust dat er stralingen zijn. Als ik onder een stroom net fiets krijg ik hoofdpijn. Het heeft degelijk iets met ons gezondheid nodig. Zoals 5g ook zal hebben mag hier zeker meer onderzoek gedaan worden en marinde en tineke hier in voorlopen ondersteun ik.alleen maar

    1. Dankjewel voor je reactie, het is goed dat er meer aandacht wordt besteed aan de gezondheidsklachten die worden ervaren door mensen met een gevoeligheid voor straling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.