Onderzoek & behandeling

Wil je leren hoe gezond en volwaardig eten kan helpen pijn en klachten te verminderen?

  • Maag/darmklachten: verstopping, opgeblazen gevoel, diarree, maagpijn, winderigheid
  • Vermoeidheid of lusteloos
  • Stress
  • Allergieën 
  • Overgewicht of ondergewicht
  • Ziekten op een natuurlijke manier aanpakken

Deze klachten worden vaak veroorzaakt door spijsverteringsproblemen en/of pathogenen. Dit zijn de schadelijke bacteriën, schimmels, gisten en parasieten die overlast kunnen veroorzaken van mond tot kont. Via een analyse van ontlasting- en bloedonderzoek kunnen we achterhalen welke pathogenen overlast veroorzaken. Aan de hand van de anamnese en het klachtenpatroon kan ik een voorstel doen van de kosten van het onderzoek. Wanneer de oorzaak van de ziekte of klacht aangepakt wordt in plaats van de symptomen te bestrijden, kan het lichaam de gelegenheid krijgen om zichzelf te herstellen.

Vader en zoon kijken elkaar aan in de appel en in het ei bestudeert een meisje de geneeskrachtige voeding.

Tarieven per 60m

€ 79,- ex. btw consult intake/voeding

€ 99,- ex. btw consult uitwerking laboratorium onderzoeken

€ 39,50- ex. btw consult half uur telefonisch

€ 49,- ex. btw voedingsplan 7 dagen

€ 20,66- ex. btw COVID/Corona bloedtest IgM IgG antistoffen

€ 8,26- ex. btw COVID/Corona speekseltest CE gecertificeerd

Testen zonder wattenstaaf in neus en keel, binnen 15 minuten uitslag. Kom je met meer personen = extra korting!

Neem vrijblijvend contact op voor het volledige kostenplaatje. De behandelingen worden niet vergoed bij zorgverzekeraars. Supplementen, voeding en laboratorium onderzoeken zijn niet bij de prijs inbegrepen. Gezonde voeding heeft invloed op je energiehuishouding, hormoonhuishouding en stofwisseling. Ik adviseer je graag over “echte” voeding die aansluit op jouw leefstijl om jezelf fitter, energieker en vitaler te voelen. Dit kan met adviezen over vitamines, mineralen, prebiotica en probiotica. 

Vitals is een merk waarbij ik als Verkoop Advies Specialist toegang heb tot de 20% extra lijn. Ze leveren hoogwaardige voedingssupplementen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van voedselveiligheid. Naast Vitals werk ik met supplementen van Vitortho, Now, Bonusan, RP Sanitas Humanus, Energetica Natura en Vitakruid. Zo is er een keuze tussen de beste suppletie afgestemd op jou als persoon, als voeding niet voldoende is om de tekorten aan te vullen.